Friday, 26 February 2010

On my doorstep...

Not bad as inspiration goes. Not bad at all.

5 comments:

 1. Fantastiskt, underbart .... Hur länge har du fotat, egentligen. Vad har du för kamera? Puss/Anna

  ReplyDelete
 2. Tack för rara ord! Tjaa, nej, ja, vad ska jag säga om hur länge jag har fotat... Det är väl egentligen bara det senaste året/n jag har börjat fota på det här sättet, att försöka fånga en känsla genom en viss vinkling eller mer se detaljerna i en helhet. Har alltid tyckt om att fota, men inspirerad av andra bloggar har jag nu börjat leka med mer inredningsstylade bilder... Jag känner dock verkligen att jag skulle vilja lära mig mer om tekniken - jag är uschligt usel på det tekniska och vill finna tid och ro att sätta mig och läsa in mig mer på min kamera... som för övrigt är en Sony DSLR-A100 (vilket inte säger mig mycket, men du kanske vet mer?)

  Tack igen, snälla du, för uppmuntrande ord! Kram, Helena

  ReplyDelete
 3. Förstår om Du trivs med en omgivning likt denna. Är någonting från Bath?

  //Lena

  ReplyDelete
 4. Överst till vänster är Pultney Bridge i Bath. Övriga bilder är mer lokala, från Corsham, Biddestone och Lacock. De bågformade pelarna är dock från Salisbury, lite längre bort. Lockad till besök än? Komsi, komsi. ;-D

  ReplyDelete
 5. ohhh får myspysrys, sååå vackert!
  ha en gooo helg, varmkram lotten

  ReplyDelete

Dearest reader, I am sorry you have to go through the extra trouble of word verification to leave a comment here. After having received around 250 spam comments for each post recently, I have unfortunately had to add this filter.

Thank you so much for your comments!