Sunday, 11 July 2010

Ageing beauty...


                 

A few weeks ago, the wall in front of a neighbour's house offered some stunning floral eye candy. Now, the curly balls in the bottom photos are all the evidence there is that here were once some classy clematis (?) fixing their sharp blue gaze on passers-by. And ladies and gentlemen, if this gorgeous lady is not living proof that you can age in beauty, then I am not sure who is...

Thank you for all of your lovely comments, and for taking the time to leave your footprints here, despite my not replying or visiting your blogs so frequently at the moment. I think summer has got a grip on me...

8 comments:

 1. Ah, precis så känner jag mig nu, Helena. Jag läser mina favoriter direkt på morgonen med min kopp kaffe, men jag kommenterar inte. Tänker att det gör jag senare, men det blir inte alltid av. Skulle precis kommentera på dina fina taklökar när jag upptäckte att du skrivit ett nytt inlägg, detta.
  Visst är de fina de där små klematistufsarna - gillar dem nästan lika mycket som blomman själv.
  Här har vi äntligen fått lite regn idag, men det behövs mer för här har det varit snustorrt i två veckor och hög värme. Gräsmattorna har blivit höfärgade och det mesta ser hängit och lesset ut.
  Godnatt på dig min svengelska vän!

  ReplyDelete
 2. Det är väl helt okej, att ta lite sommarledigt från att blogga/kommentera. Tror att de flesta av oss ägnar lite mindre tid vid datorn just nu, särskilt som vi här i Sverige faktiskt har en riktigt härlig sommar. Och då ska man ju självklart ta vara på detta, det kommer snart andra tider.... ;))
  Ha en härlig söndag!
  Kram Allis

  ReplyDelete
 3. Tack för Din goa kommentar hos mig!
  Känner väl igen mig, läser med glädje nya inlägg och självklart kommentarer men att kommentera hinns inte alltid med tyvärr.
  Fantastiska bilder Du visar har aldrig sett den klematisen. Mina blommar dåligt i år.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  ReplyDelete
 4. Clematis är vackra blommor! Jag njuter för fullt av massor av olika ros-sorter och clematis-sorter när jag är hos mamma, hon älskar de blommorna :)

  Själv har jag ju bara en liten balkong och där ryms inte så jättemkt, men det jag har där njuter jag också av förstås ;)

  Ha det fint och njut av sommaren!

  ReplyDelete
 5. Hej söta du!

  Javisst är clematis underbart vackra. :) Vår vackra Jackmanis (jag vet, stavas inte så men min hjärna är allt för geggig av värmen för att jag ska orka slå upp stavningen ) blommar just nu med sina vackra lila blommor. Men den tycks ha det lite tufft i den tropiska hetta som råder just nu och slokar lite. Men den är ju inte ensam. Både växter och människor slokar lite i värmen här hemma just nu. Energin räcker inte till några gigantiska projekt.

  Visst är det väl så Helena att det inte blir lika mycket datortid just nu. Det är nog detsamma för de flesta av oss. Det gäller ju att njuta av sommaren och ledigheten medan den är här. Så njut du vännen och fånga dagen och kika in och kommentera precis när du vill. :)

  Ha en fin söndag! :)
  Kram Lotta

  ReplyDelete
 6. Klematis - en ljuvlig växt och i så många former, den åldras verkligen med behag...jovisst, precis som vi!
  Kram
  Lisa

  ReplyDelete
 7. Hej!
  Så fina bilder som vanligt hos Dig!! Visst är det vackert att åldras;o) Ingen botox här inte...Hoppas du har en lika skön sommar som vi!!

  Kraaaam Malin

  ReplyDelete
 8. First time visiting your wonderful blog!
  Wow! Your photos are so wonderful... that I actually believed that the lavender photos were taken somewhere in France!lOL
  I will be back for more inspirational photos!

  DEBBIE MOSS

  ReplyDelete

Dearest reader, I am sorry you have to go through the extra trouble of word verification to leave a comment here. After having received around 250 spam comments for each post recently, I have unfortunately had to add this filter.

Thank you so much for your comments!